Chapitre 11 – Travaux pratiques

Pour expliquer comment utiliser la platine polyvalente, j’ai commencé à écrire un nouveau chapitre, le chapitre 11. C’est Noël, j’ai dix jours de congé payé devant moi, parfaits pour ce genre d’exercices. Écrire le texte pendant que je dessine la platine permet de vérifier le schéma et de l’améliorer.

Ce chapitre va être mis à ta disposition ici, tout comme les fichiers CAO de la platine.


Commentaire

Chapitre 11 – Travaux pratiques — Un commentaire

  1. Geachte heer Clemens Valens,heb je boek Mastering microcontrollers in het engels voor mijn kleinzoon (18j laatste middelbaar electronica)gekocht en de foutjes er uit gehaald, het hoofdstuk 11 dat je aan het schrijven bent is dat ook in het engels en verkrijgbaar via jou site?
    Mijn kleinzoon heeft een hoge mate van dyslexie daarom heeft hij ook een abonnement op elektor omdat deze digitaal te lezen is, nu is de vraag, is het hoger vermeld boek niet digitaal te verkrijgen? anders moet hij heel dat boek copiëren een heel werk en het is zo al moeilijk voor hem om te lezen.Hij leest via het programma « KURZWEILER ». Zijn eindwerk dimmer met NE555 en een H BRUG voor een 12Vdc motor 160W en dat werkt.

Laisser un commentaire